dinsdag 24 april 2012

Verjaarscadeau voor pa

Pap wordt 70. Wat moet je de beste man geven? Gezondheid is helaas slechts wensbaar. Zoals hij zelf zegt, hij heeft alles wat zijn hartje begeert. Als we hem zien genieten van zijn 4 kleinkinderen zijn mijn zusje en ik er snel uit. Een lang weekend met vrouw, dochters, schoonzoons én vooral de kleintjes, dat vindt ’ie schitterend.

Al gauw ontdekken we een nageltjenieuw 12 persoonshuis in een park in Drenthe. Nieuw=schoon, dus mam is al blij. Het huis is enorm, als het (wat helaas in de lijn der verwachting ligt) van dat sûterige weer is, hebben we ook binnenshuis voldoende ruimte om het gezellig te houden. Er is een leuk zwembad op het park en omdat 3 van de 4 kinderen in bezit zijn van hun A én B diploma en kind 4 een heel eind op weg is in die richting, hoeven we er niet elke keer met ze in te duiken, maar kunnen we op de kant (of in het gezellige bar/restaurantdingetje met uitzicht op het bad) genieten van een cappuccino. En wat ik persoonlijk heel geweldig vind, er zijn 6 badkamers en vooral 6 toiletten! Ieder setje zijn eigen toiletje, daar word ik heel gelukkig van.

's Avonds met de ‘grote mensen’ op de bank nog even nagenieten van de dag is zo leuk. Dan wil ik ook wel even omkeutelen met garen en een rondbreinaald. Mijn kantwerkje is niet geschikt om mee te nemen. Te gevoelig voor mistellingen (daar heb ik echt geen zin in). De in de VS bestelde wol dobbert nog ergens met een schip in de richting van Nederland, ik kan er niet van uitgaan dat ik die voor het weekend heb. Toen ik even een rondje ravelde, zag ik een erg leuke col/stola/omslagdinges. Kabeltje, ribrandje, niks ingewikkelds, maar leuk genoeg om me bezig te houden en daarna met veel plezier te gebruiken. Garen gehaald en hup meteen op de pennen gezet. Mijn weekend kan niet meer stuk!

2 opmerkingen:

  1. Oi, had even gevraagd. Ken een superplek in Steenderen. Echt geweldig! Wil je nog een keer weg, mail me dan ff ;)

    BeantwoordenVerwijderen