donderdag 20 september 2012

Zoef, knipper en weg

Een paar keer met mijn ogen geknipperd en zoeffff.... weg was ie, de zomervakantie. Ik heb er van genoten, ik kan niet anders zeggen. We gingen pas de 19e augustus richting de warme zon, dus ik heb volop kunnen meedoen met mijn allereerste Ravellenic Games, of Raveoly, wat je wil. Ik heb zo gelachen om de reacties op twitter en facebook! Velen hadden werkelijk geen enkel idee waar ik het over had. Zij die me serieus overkwamen, heb ik een persoonlijk berichtje gestuurd met uitleg. Ik heb mijn medaille over laten vliegen vanuit de USA en nu pronkt 'ie in de huiskamer. Leuk!

Daarnaast heb ik deze zomer (op zich was het wel mooi weer geloof ik, de kinderen hebben tenminste heel veel buitengespeeld) mijn Mirabelle gered van hibernation. Ik ben er zowaar in geslaagd een behoorlijk aantal toeren foutloos af te ronden (applaus voor mij en voor mijn gezin, zij moesten, als ze om me heen draaiden weer eens genoegen nemen met een 'ssstttt ik tel!'). Ik heb de life line ook ingevoerd in het project. Het werkt! 

Het was maar goed dat ik geen breiwerk heb meegenomen naar ons vakantieadres (Mallorca). Het was er smoorheet en de luchtvochtigheid aldaar was hoog, echt zweten geblazen. Natte handen en wol vinden elkaar niet aardig. Het werkje had maar werkloos in een tas gelegen. Ook zielig. Maar ooo wat was het heerlijk daar. Zwemmen, zonnen, lekker eten, ons laten rondrijden over het eiland, een beetje hier en daar kijken. 'k Zou er zo aan kunnen wennen.

Eenmaal thuis drong de waarheid al snel door. School begon weer en de zomertemperaturen, die me wel bevallen, daalden snel naar herfstachtige laagten. Vandaag heb ik alle projecten die voor de winter op de planning staan in mijn Ravelryqueue gedrukt. In ieder geval de dingen die snel af moeten. Oepsie, ik krijg het er nog druk mee. Het is bijna weer sjaalenmutstijd. En de tijd breekt weer aan, dat ik kleumend op kantoor achter mijn computer mijn handen zit warm te wrijven. Dus vingeloze wantjes/handwarmdingetjes zijn geen overbodige luxe. Ik heb deze week mijn Clap ook al om, 't is zo in het zomerjasje al best koud op de fiets en op het winderige schoolplein.

Het bloggen was er ook al een poos bij in geschoten. De herfst is het seizoen van het oppakken van de dingen waar je in de zomer geen zin in had, dus hup, de schouders eronder en gaan met die banaan.

Ik ben er weer.

2 opmerkingen:

  1. Ach, het is al bijna weer herfstvakantie! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha! Zo had ik het nog niet bekeken! Je hebt wel een punt trouwens, ik ben die week vrij. Bedankt!

      Verwijderen